Pittige Feyenoord-onthullingen van Cor Pot: Dat had ik niet moeten zeggen

Pittige Feyenoord-onthullingen van Cor Pot: "Dat had ik niet moeten zeggen"

Gepubliceerd: zondag 6 juni 2021 om 21:33zo 06-06-2021 om 21:33

'Flapuit' Cor Pot was onlangs te gast in de Dick Voormekaar-podcast van Voetbal International en maakte daar van zijn hart geen moordkuil: de vaste assistent van trainer Dick Advocaat liet weten dat De Kleine Generaal op het punt stond om op te stappen en dat Orkun Kökcü een handgemeen met Steven Berghuis had. Dat had hij beter niet kunnen doen, concludeert Pot anderhalve week later.

"Ik ben een flapuit hè?", opent de bijna zeventig jaar oude Hagenaar in De Perstribune op NPO Radio 1. Advocaat maakte geen punt van de opmerkelijke uitspraken van Pot. "Hij zei wel – en daar heeft hij ook wel gelijk in gehad – dat het vrij onverstandig was van mij om zo over Berghuis te praten. Dat had ik niet moeten zeggen."

Pot deed zijn onthullingen namelijk vlak na het einde van het seizoen en kreeg vervolgens te maken met 'bewegingen'. "Je krijgt natuurlijk kritiek, het bestuur van Feyenoord was een beetje ontdaan en de zaakwaarnemers komen in het geweer, want je mag niet aan de spelers komen natuurlijk... Ik had er achteraf ook wel begrip voor."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws