Reactie van Verbeek: Het is een goed begin omdat het niet is uitgelekt

Reactie van Verbeek: "Het is een goed begin omdat het niet is uitgelekt"

Gepubliceerd: maandag 7 juni 2021 om 15:50ma 07-06-2021 om 15:50

Gertjan Verbeek is blij dat de interesse van Almere City niet is uitgelekt. Hij tekende maandag verrassend voor twee seizoenen bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Verbeek is de opvolger van Ole Tobiasen. Hij wil de club naar de Eredivisie brengen. "Mijn interesse is gewekt in de gesprekken die ik met Almere City heb gevoerd de afgelopen twee weken. Het is een goed begin omdat het niet is uitgelekt. Dat zegt wat over de mensen met wie ik gesproken heb en de mensen die het wisten. Dat stemt tot tevredenheid", zegt Verbeek in een uitgebreid interview met Omroep Flevoland

Het doel van Almere City en Verbeek is duidelijk. "Stabiel presteren in de Keuken Kampioen Divisie en een gooi doen naar de Eredivisie, promoveren dus. Of me dat gaat lukken? Dat kun je van tevoren niet inschatten. Ik weet dat Almere City ieder jaar progressie heeft gemaakt. Ik zag dat de club ieder jaar veel stappen heeft gezet. Daar moet iets goed gaan, maar ik stond er te ver vanaf. Ik ben goed geïnformeerd over de afgelopen vijf jaar. Dat heeft mijn interesse gewekt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws