Heracles slaat toe na afdalen Emmen en presenteert na Basacikoglu weer aanvaller

Heracles slaat toe na afdalen Emmen en presenteert na Basacikoglu weer aanvaller

08-06-2021 17:08
67

Nikolai Laursen degradeerde met FC Emmen, maar is ook komend seizoen in de Eredivisie te bewonderen. Heracles Almelo heeft de 23-jarige Deen opgepikt, maakt het bekend via de officiële kanalen.

De bij PSV grootgebrachte aanvaller heeft voor drie seizoenen getekend, met een optie voor nog een seizoen. "Ik wil hier zoveel mogelijk spelen en uitgroeien tot een vaste basiswaarde", laat de enthousiaste Laursen weten aan de officiële kanalen van zijn nieuwe club. "Heracles Almelo is een stabiele Eredivisie-club waar ik verder kan groeien."

Ook Heracles-directeur Tim Gilissen is blij met de beklonken deal. "Wij zijn zeer tevreden met de komst van Nikolai. Het biedt ons weer een extra optie voorin. Bovendien geloven wij dat er nog rek in zijn kwaliteiten zit", vertelt hij. "Wij gaan er samen alles aan doen om het maximale eruit te halen."

Laursen is na Bilal Basacikoglu de tweede aanwinst voor komend seizoen. Hier staat het vertrek van een aantal spelers, onder wie de transfervrije aanvoerder Robin Pröpper en de afzwaaiende Tim Breukers, tegenover.