Omroep Gelderland weet mogelijk nieuwe werkgever van Tannane na landing in Turkije

Omroep Gelderland weet mogelijk nieuwe werkgever van Tannane na landing in Turkije

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 18:04do 10-06-2021 om 18:04

Laatste update: donderdag 10 juni 2021 om 20:02do 10-06-2021 om 20:02

Oussama Tannane is op weg naar Fenerbahçe. Omroep Gelderland meldt dat de Vitesse-middenvelder in onderhandeling is met de Turkse club, nadat hij woensdag al werd gespot in Istanbul.

Donderdag onderhandelde Tannane op het complex van Fenerbahçe met zijn mogelijk nieuwe werkgever. In welk stadium de onderhandelingen zich bevinden, wordt niet gemeld. Volgens Vitesse-directeur Johannes Spors hebben de Arnhemmers echter nog geen contact gehad met Fenerbahçe over Tannane. Het is dan ook niet duidelijk welke transfersom Vitesse krijgt bij een eventuele deal. Tannane heeft bij de nummer vier van de Eredivisie een verbintenis die nog één jaar loopt.

Verschillende Turkse media meldden al dat Fenerbahçe zich graag wil versterken met Tannane. Voor de camera van Halk TV wilde de linkspoot, die zijn transferwens de afgelopen weken niet onder stoelen of banken stak, daar echter niet veel over vertellen.

Tannane kwam afgelopen seizoen 34 keer in actie namens Vitesse over alle competities. Daarin was de spelmaker goed voor acht goals en twaalf assists. Toch stelt Tannane dat hij zich vaak miskend voelt in Nederland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws