Twente maakt deal officieel: 'Na gesprek met Streuer en Jans was mijn gevoel goed'

10 juni om 18:20

FC Twente heeft de komst van Virgil Misidjan officieel gemaakt. De Tukkers halen de 27-jarige aanvaller, die voor twee jaar heeft getekend, transfervrij binnen.

Woensdag maakte deze website al bekend dat de overgang van Misidjan, die het afgelopen halfjaar bij PEC Zwolle speelde, naar Twente nagenoeg rond was. Een dag later bevestigt de nummer tien van de Eredivisie de komst van de buitenspeler via de clubkanalen.

"Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen en hoop op een mooie tijd bij FC Twente", reageert Misidjan op zijn overgang naar Twente. "Dat ik hier straks in volle Grolsch Veste kan spelen, met de sfeer van de supporters, daar kan ik me echt op verheugen. Na een gesprek met Jan Streuer en Ron Jans was mijn gevoel direct goed. Na een moeilijke periode heb ik me afgelopen maanden bij Zwolle weer kunnen laten zien, die lijn wil ik bij FC Twente doortrekken."

Technisch directeur Jan Streuer is uiteraard blij met de komst van Misidjan. "Het is mooi dat Virgil komend seizoen voor FC Twente gaat spelen", stelt hij. "We waren op zoek naar een creatieve aanvaller die scorend vermogen heeft en een assist kan geven. Zo’n type speler is Virgil, dat heeft hij afgelopen half jaar bij PEC Zwolle weer laten zien. Virgil kan in de aanval aan beide kanten spelen en heeft ook de nodige ervaring, dat kunnen we goed gebruiken in onze jonge selectie."