Breaking news

Kroatië klopt dappere Schotten en bewijst Oranje daarmee goede dienst

'Onrust blijft bij Frankrijk: Mbappé wil niets weten van excuses Giroud'

'Onrust blijft bij Frankrijk: Mbappé wil niets weten van excuses Giroud'

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 22:35do 10-06-2021 om 22:35

Het is onrustig in het Franse kamp in aanloop naar het EK. Olivier Giroud en Kylian Mbappé kregen het met elkaar aan de stok na de wedstrijd tegen Bulgarije. Giroud heeft geprobeerd het brandje te blussen, maar Mbappé had geen zin in de excuses van de Chelsea-spits.

Giroud liet zich na de wedstrijd tegen Bulgarije kritisch uit, omdat hij vond dat hij maar weinig ballen kreeg. Mbappé vatte dat op als een persoonlijke aanval. De Paris Saint-Germain-aanvaller wilde op de persconferentie na het duel zijn licht laten schijnen over de situatie, maar werd weggehouden van de camera's.

Donderdagmiddag is Giroud daarom met Mbappé gaan praten om de situatie op te lossen, maar dat heeft geen enkele zin gehad. Dat meldt het Franse RMC Sport. Mbappé had geen zin om de excuses van de Chelsea-spits te aanvaarden, ondanks het feit dat hij aangaf dat zijn woorden niet alleen aan Mbappé gericht waren.

Waar Mbappé normaal gesproken erg opgewekt is tijdens de trainingen van het Franse elftal, was dat donderdag wel anders. Hij speelde gelaten en leek zelfs een sneer uit te delen in de richting van Giroud door hem te vergelijken met Filippo Inzaghi. 'Ik ben de Inzaghi's wel beu, ze voegen niets toe', leek Mbappé te zeggen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws