'FC Twente richt pijlen niet alleen op Huntelaar: ook Man City-aanvaller in beeld'

'FC Twente richt pijlen niet alleen op Huntelaar: ook Man City-aanvaller in beeld'

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 07:25vr 11-06-2021 om 07:25

FC Twente toont interesse in Manfred Ugalde, een negentienjarige spits van Manchester City. De Tukkers hopen de Costa Ricaan komend seizoen te huren van de Premier League-topclub, meldt TC Tubantia.

Ugalde verruilde zijn geboorteland vorig jaar voor een dienstverband bij de Manchester City Football Group. Tot die groep behoort ook Lommel SK, waar de aanvaller het afgelopen seizoen op huurbasis actief was. In 22 wedstrijden in de Belgische Tweede Klasse was hij goed voor elf goals en drie assists.

In België staat Ugalde, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, te boek als een groot talent, dat toe is aan de volgende stap. Hoewel hij slechts 1.73 meter lang is, staat hij te boek als een goede kopper, schrijft Tubantia. Ugalde speelde tot dusver één interland voor Costa Rica, op 1 februari 2020. Twente is op zoek naar een nieuwe spits nu Danilo Pereira terugkeert naar Ajax.

De Tukkers werden ook al in verband gebracht met Klaas-Jan Huntelaar. Technisch directeur Jan Steuer sprak echter nog niet met de geroutineerde spits.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws