RTV Oost: derde Nederlandse club maakt werkt van Huntelaar, Twente zoekt contact

RTV Oost: derde Nederlandse club maakt werkt van Huntelaar, Twente zoekt contact

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 20:45wo 09-06-2021 om 20:45

FC Twente hoopt Klaas-Jan Huntelaar tot een terugkeer naar Nederland te verleiden, meldt RTV Oost. De geroutineerde spits keerde begin dit jaar terug bij Schalke 04, maar moest na de degradatie van Die Königsblauen weer vertrekken.

Schalke kon het zich in financieel opzicht niet veroorloven om met Huntelaar de Tweede Bundesliga in te gaan, liet het onlangs weten. Eind 2020 liet hij – nog in dienst van Ajax – al weten dat hij aan zijn laatste seizoen bezig was, maar er zijn heel wat Nederlandse clubs die daar verandering in willen brengen.

Zijn oude liefdes De Graafschap en sc Heerenveen hadden al lijntjes uitgegooid, maar volgens RTV Oost wil ook FC Twente zich in de race mengen. Er zou zelfs al contact zijn met de vertegenwoordigers van The Hunter, die in augustus zijn 38ste verjaardag viert.

Huntelaar is echter niet de enige naam op het lijstje van FC Twente: ook RKC Waalwijk-middenvelder Richard van der Venne zou in beeld zijn, al heeft zijn komst niet de hoogste prioriteit. FC Twente heeft vooralsnog alleen Lars Unnerstall binnengehaald, maar is ook bezig met Ajacied Jurgen Ekkelenkamp en met een langer verblijf van Vaclav Cerny, Tyronne Ebuehi, Luka Ilic en Julio Pleguezuelo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat raad jij Huntelaar aan?

Nog een jaartje door in de Eredivisie
50%
Nog een jaartje door in de Keuken Kampioen Divisie
26%
Stoppen
24%
(1054 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws