Derksen haalt uit naar 'onvolwassen miljonairtjes': Het is heel treurig

Derksen haalt uit naar 'onvolwassen miljonairtjes': "Het is heel treurig"

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 10:15vr 11-06-2021 om 10:15

Johan Derksen snapt niets van de boycot van het Nederlands elftal richting Veronica Inside. De spelers willen nog altijd niet met het platform praten. 

De spelers namen na de Akwasi-rel van vorig jaar afstand van Veronica Inside. Derksen maakt nu gehakt van ze. "Het is heel treurig. Het is ook voor Hélène treurig dat wij geboycot worden", doelt Derksen bij De Oranjezomer bij Veronica Inside op presentatrice Hélène Hendriks, die dus geen spelers mag spreken.

"Ik las in de krant dat ook de dames en Jong Oranje ons boycotten. Al die onvolwassen miljonairtjes kunnen helemaal geen kritiek meer aan. Als je ziet wat ze op de persconferentie te vertellen hebben, Dumfries hoorde ik wat stamelen", vervolgt Derksen.

"Ik hoop dat ze die boycot volhouden tot ik hier weg ben, want ik ben totaal niet geïnteresseerd in dat gewauwel van die gasten. Ze denken dat ze onze lieve heer zijn. Ik vind het belangrijker dat wij kunnen zeggen wat we ervan vinden, dan dat we met meel in de mond moeten praten en hen moeten pleasen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Nederland Nederland

Poll

Eens met Derksen?

(4154 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws