'Opvallende wending: Sevilla biedt Ramos vijfjarig contract en miljoenensalaris'

11 juni om 11:00

Een opvallende wending in de Sergio Ramos-soap: de captain van Real Madrid heeft een miljoenenaanbod gekregen van zijn oude club Sevilla. Ramos kan ook na zijn carrière in Andalusië blijven.

Dat melden El Chiringuito en Es Radio. Het contract van Ramos bij Real Madrid loopt over negentien dagen af. De Spanjaarden willen door, maar weten maar geen akkoord te bereiken met de verdediger. Naar verluidt bood Real Madrid een contract voor één jaar, terwijl Ramos twee jaar wilde. 

Spaanse media meldden vorige week dat Ramos toch bereid is om het eenjarige contract te accepteren, maar nu kan hij schermen met het opmerkelijke aanbod van Sevilla. Bij de nummer vier van Spanje kan hij volgens het doorgaans goed ingevoerde El Chiringuito voor vijf seizoenen tekenen, tegen een salaris van zeven miljoen euro per jaar. Na zijn carrière kan Ramos een andere functie krijgen bij Sevilla.

Alles wijst er in ieder geval op dat Ramos transfervrij gaat vertrekken bij Real Madrid, de club die hij zestien seizoenen diende. Daarvoor was Ramos actief bij Sevilla.