Telegraaf en VI: Eiting staat voor definitieve Ajax-exit, interesse Van den Brom

Telegraaf en VI: Eiting staat voor definitieve Ajax-exit, interesse Van den Brom

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 21:48vr 11-06-2021 om 21:48

Laatste update: vrijdag 11 juni 2021 om 21:54vr 11-06-2021 om 21:54

Carel Eiting werd vorig seizoen al verhuurd door Ajax en lijkt nu definitief op weg naar de uitgang. Volgens De Telegraaf heeft het Racing Genk van John van den Brom interesse in 'De Professor'.

Eiting werd vorig seizoen verhuurd aan Huddersfield Town en ligt nog één jaar vast in Amsterdam. Volgens De Telegraaf heeft Genk zich al officieel gemeld in Amsterdam. Inmiddels heeft ook Voetbal International melding van de interesse vanuit Belgisch Limburg. Van den Brom en de zijnen werden vorig seizoen tweede achter kampioen Club Brugge: Eiting kan dus voorronde Champions League gaan spelen.

De 23-jarige Amsterdammer doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax en heeft 31 wedstrijden namens de hoofdmacht op zijn naam staan. Dat zijn rol in Amsterdam is uitgespeeld, was echter al langer duidelijk. "Ik wil voor mezelf niet en voor Ajax niet uit een contract lopen", liet hij in februari al weten.

Op dat moment was hij nog herstellende van een blessure die hij in dienst van The Terriers opliep. Eiting kon aan het einde van het seizoen nog wat minuten maken: uiteindelijk heeft hij 23 wedstrijden in het Engelse Championship gespeeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws