Breaking news

NEC hakt de knoop door en gaat twee thuiswedstrijden in lege Goffert spelen

'Ik wil voor mezelf en voor Ajax niet uit mijn contract lopen, niet de bedoeling'

'Ik wil voor mezelf en voor Ajax niet uit mijn contract lopen, niet de bedoeling'

Gepubliceerd: zaterdag 6 februari 2021 om 13:40za 06-02-2021 om 13:40

Laatste update: zaterdag 6 februari 2021 om 13:48za 06-02-2021 om 13:48

Carel Eiting gaat na dit seizoen om tafel met Ajax om te kijken of er een nieuw contract voor hem in zit. De middenvelder, die verhuurd wordt aan Huddersfield Town maar momenteel geblesseerd is, heeft een contract tot medio 2022 en dus is het tijd om zijn toekomst te gaan bespreken.

Waar hij volgend seizoen zal voetballen, durft de 22-jarige middenvelder nog niet te zeggen. "Ik ga proberen om dit seizoen nog wedstrijden bij Huddersfield te spelen en dan kom ik daarna natuurlijk terug bij Ajax", vertelt hij tegenover Ajax TV. "Dan heb ik nog een jaar contract en ga ik met Marc Overmars en Edwin van der Sar zitten."

De keuze voor Eiting is eenvoudig: verlengen of vertrekken. Gratis de deur van de Johan Cruijff Arena uitlopen ziet hij niet zitten. "Ik wil voor mezelf niet en voor Ajax niet uit een contract lopen", laat de middenvelder weten. "Dat is niet de bedoeling. Hoe het ook zij, ik heb zin in de toekomst. Ik ben positief ingesteld."

Voordat de spelmaker uit Amsterdam geblesseerd raakte, draaide hij goed mee bij Huddersfield. In negentien Championship-wedstrijden maakte Eiting drie goals.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws