Footy Headlines: 'PSV krijgt uitshirt met 'astral aura' en 'green glimmer''

12 juni om 16:06
Laatste update: 14 juni om 12:33

Het doorgaans betrouwbare Footy Headlines pronkt met het ontwerp van het nieuwe uitshirt van PSV. De Eindhovenaren speelden vorig seizoen met een lichtblauw uitshirt en een zwart derde shirt met rode accenten, maar zullen voor komend seizoen kiezen voor een bijzondere kleurencombinatie.

Footy Headlines spreekt van een mix tussen 'astral aura' en 'green glimmer'. Donkerpaars zal de dominante kleur op het Puma-shirt van PSV worden, terwijl de bedrukking in het lichtgroen zal zijn. Daarnaast wordt er op het shirt een subtiele ode aan de vlag van de gemeente Eindhoven verwacht.

Eerder deze week werd al duidelijk welke sponsornamen komend seizoen op de PSV-shirts te zien zullen zijn. Metropool Regio Brainport Eindhoven – een samenwerkingsverband tussen enkele grote bedrijven uit de omgeving – blijft de shirtsponsor, TOTO heeft een plekje op de mouw gekregen en oersponsor Philips zal op de kraag van de PSV-shirts prijken.

Over een kleine maand zal PSV zijn nieuwe shirts aan het publiek presenteren. De eerste training staat gepland voor vrijdag 25 juni – wel achter gesloten deuren – en in de loop van juli begint PSV aan zijn oefencampgane.