Breaking news

Rosario heeft transfer officieel te pakken: Nice bereikt akkoord met PSV

Tobiasen bevestigt tegenover Leeuwarder Courant: mogelijke Eredivisie-promotie

Tobiasen bevestigt tegenover Leeuwarder Courant: mogelijke Eredivisie-promotie

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 20:54zo 13-06-2021 om 20:54

Ole Tobiasen werd vorig seizoen geslachtofferd bij Almere City, maar is komend seizoen wellicht in de Eredivisie te bewonderen, als assistent-trainer welteverstaan. De Deense oud-verdediger is in gesprek met sc Heerenveen, de club die hij eind jaren negentig als speler al diende.

Heerenveen nam onlangs afscheid van assistent-trainers Jeffrey Talan, Hennie Spijkerman en keeperstrainer Raymond Vissers en is nu op zoek naar nieuwe assistenten voor hoofdtrainer Johnny Jansen. Tobiasen heeft zijn eerste gesprek al achter de rug, bevestigt hij tegenover de Leeuwarder Courant. "Ik weet niet wat er nu gebeurt en hoeveel andere kandidaten er zijn. Wat dat betreft moet ik nu even afwachten."

Tobiasen moest vorig seizoen met Almere City de laatste stap naar de Eredivisie zetten, maar mocht zijn klus niet afmaken. De Flevolanders stonden rond de jaarwisseling nog stevig op een directe promotieplek, maar begonnen matig aan 2021, waarna Tobiasen begin maart werd ontslagen. Almere City haalde uiteindelijk de play-offs, maar strandde daarin tegen NEC.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws