Heerenveen neemt per direct afscheid van drie leden van de technische staf

Heerenveen neemt per direct afscheid van drie leden van de technische staf

Gepubliceerd: dinsdag 1 juni 2021 om 17:43di 01-06-2021 om 17:43

De trainersstaf bij SC Heerenveen gaat op de schop: liefst drie leden van de technische staf keren volgend seizoen niet terug in hun huidige functie. Assistent-trainers Jeffrey Talan, Hennie Spijkerman en keeperstrainer Raymond Vissers hebben te horen gekregen dat ze op zoek mogen naar een nieuwe baan.

Dat meldt Heerenveen dinsdagmiddag via de officiële kanalen. Voor Talan geldt overigens niet dat hij direct moet vertrekken uit Friesland. De oud-speler van de Friezen, die sinds de zomer van 2019 als assistent-trainer fungeert in Friesland, gaat binnenkort met de club om tafel om te bekijken of hij een andere rol kan vervullen binnen de club. Talan is al sinds 2002 werkzaam voor de Friese club en was hoofd jeugdopleiding voordat hij assistent-trainer werd.

Spijkerman en Vissers nemen wel definitief afscheid van Heerenveen. De zeventigjarige Spijkerman was twee jaar in dienst van de Friese club. Vissers was sinds 2016 keeperstrainer bij Heerenveen. Daarvoor trainde Vissers de keepers van Willem II. Heerenveen bedankt de drie leden van de technische staf voor hun inzet en energie van de afgelopen jaren en wenst het drietal succes in hun verdere carrières.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws