Breaking news

LIVE: Feyenoord heeft nog 45 minuten de tijd om complete blamage te voorkomen

Memphis praat over aanstaande Barcelona-transfer: 'Ik wil onder Koeman spelen'

Memphis praat over aanstaande Barcelona-transfer: 'Ik wil onder Koeman spelen'

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 14:12wo 16-06-2021 om 14:12

Laatste update: woensdag 16 juni 2021 om 15:38wo 16-06-2021 om 15:38

Memphis Depay herhaalt het nog maar eens: het EK met Oranje heeft prioriteit, maar het liefst maakt hij deze zomer de overstap naar FC Barcelona.

Memphis schoof woensdagmiddag aan voor een persconferentie in Zeist en werd door een Spaanse journalist gevraagd naar zijn toekomst. Het is geen geheim dat Barcelona aan hem trekt. "Zoals ik al heb gezegd: het wordt vanzelf duidelijk waar ik zal gaan spelen. Het is gewoon afwachten en daar wil ik het bij laten", zegt de 27-jarige aanvaller.

Toch laat Memphis doorschemeren dat een transfer naar Barcelona in zijn hoofd zit. "Iedereen weet dat ik al langere tijd aan Barcelona word gelinkt en dat ik onder Ronald Koeman wil spelen. Laten we afwachten, dan komt het nieuws vanzelf. Ik ben gefocust op het Nederlands elftal. Eerste worden in de poule is onze goal."

In Camp Nou ligt een driejarig contract klaar voor Memphis. Er is de oud-speler van PSV en Manchester United veel aan gelegen om bij zijn droomclub te tekenen. Hij wil graag weer spelen onder Koeman, die hij beschouwt als één van zijn belangrijkste mentoren. Memphis werd naar verluidt ook benaderd door onder meer Juventus.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws