Koeman komt met bevestiging: 'Het is nog niet getekend, maar wel bijna'

Koeman komt met bevestiging: 'Het is nog niet getekend, maar wel bijna'

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 20:38wo 16-06-2021 om 20:38

Laatste update: woensdag 16 juni 2021 om 20:43wo 16-06-2021 om 20:43

Ronald Koeman heeft de uitspraken van Memphis Depay over zijn aanstaande transfer naar FC Barcelona bevestigd. Volgens de 58-jarige trainer hoeft Memphis alleen nog maar te tekenen om de transfer definitief te maken.

Dat gaf Koeman woensdagmiddag aan tegenover verzamelde media in Groningen, geciteerd door Voetbal International. Koeman was daar aanwezig om bij het stadion van FC Groningen een standbeeld van zijn vader Martin te onthullen. "Memphis heeft er vandaag zelf iets over gezegd (op de persconferentie, red.) en dat kan ik beamen. Het is bijna zo. Het is nog niet getekend, maar wel bijna", liet de oud-bondscoach weten.

Koeman is erg blij met de aanstaande komst van Memphis. "Ik wilde hem al in januari halen, als het nu wel gebeurt is dat heel mooi. We weten wat we aan elkaar hebben." De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal gaf tevens aan nog altijd te balen van het mislopen van international Georginio Wijnaldum, die uiteindelijk koos voor Paris Saint-Germain. "Dat had ook te maken met de situatie. Er is een andere partij tussen gekomen. Ik heb er met Gini over gesproken en hij moest deze keuze maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws