Jarig FC Groningen praat met twijfelende Robben: Dat is de worsteling die er is

Jarig FC Groningen praat met twijfelende Robben: "Dat is de worsteling die er is"

16-06-2021 22:34
36

Mark-Jan Fledderus durft niet te zeggen of Arjen Robben komend seizoen in het groen-wit te bewonderen is. De 96-voudig Oranje-international keerde afgelopen zomer terug uit zijn voetbalpensioen, maar kwam door blessureleed tot slechts zeven officiële wedstrijden in de Eredivisie en de play-offs om Europees voetbal.

Fledderus bevestigt dat er gesprekken gaande zijn, maar weet nog niet wat de twijfelende Robben zal beslissen. "Arjen is een week of twee, drie geleden een paar dagen met Bernadien (zijn vrouw, red.) alleen weggeweest, om er goed over na te denken", aldus de directeur van het vijftig jaar geworden FC Groningen in een speciale jubileumshow.

Robben heeft voldoende argumenten om door te gaan én voldoende argumenten om te stoppen. "Aan de ene kant wil hij heel graag voetballen, dat merk je aan alles, en wil hij heel graag in een vol stadion spelen. Maar aan de andere kant wordt hij natuurlijk een dagje ouder en zijn er wat pijntjes in het lichaam. Hij heeft natuurlijk een heel zwaar jaar gehad. Dat is de worsteling die er is, denk ik."

Mocht Robben besluiten om definitief te stoppen, dan neemt Fledderus hem dat niet kwalijk. "We zijn hem al hartstikke dankbaar dat hij dit überhaupt al heeft gedaan. "

No Poll