'NEC heeft weer beet en wil 36-jarige international deze week presenteren'

'NEC heeft weer beet en wil 36-jarige international deze week presenteren'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 12:53do 17-06-2021 om 12:53

NEC wil zich opnieuw versterken met een routinier: doelman Danny Vukovic (36) tekent waarschijnlijk nog deze week in Nijmegen. Dat meldt Omroep Gelderland.

Vukovic liet drie maanden geleden zijn contract bij KRC Genk ontbinden, zodat hij in Australië zijn hoogzwangere vrouw kon bijstaan. Hij schoof de bevestigde interesse uit Nijmegen op de lange baan, maar inmiddels zitten de onderhandelingen in de afrondende fase. NEC presenteert Vukovic waarschijnlijk nog deze week als nieuwe doelman. Hij is international van Australië en keepte vorige week tegen Taiwan (5-1) zijn vierde wedstrijd voor The Socceroos.

NEC is ook in gesprek met Mattijs Branderhorst. De doelman verdreef afgelopen seizoen Norbert Alblas uit het doel, keepte zeventien wedstrijden, promoveerde naar de Eredivisie en kan rekenen op een nieuw, tweejarig contract. "Het ziet er goed uit", laat hij weten aan Omroep Gelderland. "In eerste instantie werd de optie in mijn aflopende contract niet gelicht. Later zijn we toch weer in gesprek gegaan toen technisch directeur Ted van Leeuwen werd aangesteld."

NEC versterkte zich deze zomer al met Lasse Schöne (35). De komst van Klaas-Jan Huntelaar (37) is volgens geldschieter Marcel Boekhoorn niet aan de orde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws