Breaking news

LIVE: Feyenoord met Jahanbakhsh in belangrijke wedstrijd tegen Drita

Heracles presenteert nieuwe linksback: 'Hard voor gewerkt bij TOP Oss'

Heracles presenteert nieuwe linksback: 'Hard voor gewerkt bij TOP Oss'

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 20:12vr 18-06-2021 om 20:12

Heracles Almelo heeft een nieuwe linksback. Ruben Roosken, een 21-jarige linkspoot uit Emmen, wordt overgenomen van TOP Oss en tekent voor drie jaar in het Erve Asito.

Roosken heeft vrijdagmiddag zijn contract ondertekend, waarin hij voor drie seizoenen verbonden wordt aan Heracles. Daarnaast heeft de club ook nog een optie op nog een seizoen. De verdediger uit Emmen bewees zich vorig seizoen als belangrijke kracht voor TOP Oss door dertig officiële wedstrijden te spelen voor de Brabanders.

Op de clubsite maakt Roosken duidelijk waarom hij blij is met zijn transfer naar de Eredivisie. "Het is mooi dat ik mezelf Heraclied mag noemen. De stap naar deze club komt na een jaar hard werken bij TOP Oss. Dat is beloond en nu wil ik hier verdere stappen maken."

Na een seizoen als basisspeler in Brabant is Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles, overtuigd van de kwaliteiten van de 21-jarige. "We waren op zoek naar een jonge linksback die bij ons kan doorgroeien. Die hebben we in Ruben gevonden. Hij is een type speler dat pas bij het spel dat we willen spelen met aanvallende backs."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws