Pasveer bespreekt Ajax-keuze: 'Dat ze daar mee kwamen, sprak me ontzettend aan'

Pasveer bespreekt Ajax-keuze: 'Dat ze daar mee kwamen, sprak me ontzettend aan'

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 11:58ma 21-06-2021 om 11:58

Remko Pasveer denkt dat hij bij de beste club van Nederland terecht gekomen is. De doelman tekende onlangs een tweejarig contract bij Ajax en bestempelde dat als zijn beste optie.

Pasveer was te gast bij EK LIVE van Voetbal International en kreeg in de uitzending de vraag van Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher namens het magazine, of hij geen betere opties had. "Is er in Nederland iets beters dan Ajax dan?", reageert de 37-jarige keeper. "Dat denk ik niet."

Dat de Amsterdammers veel doelmannen onder contract hebben staan houdt Pasveer niet tegen. "De straf van Onana is ingekort, het eventuele vertrek van Kjell Scherpen is nog niet rond, Maarten Stekelenburg heeft bijgetekend en ze hebben Gorter van Go Ahead opgehaald. Dat betekent dat ze goed zitten in de keepers, maar ik ben blij met mijn keuze."

Toch had het heel anders kunnen lopen. Vitesse had in februari van dit jaar al toe kunnen slaan. "Als ze toen twee jaar hadden geboden, waren we er destijds wel uitgekomen. Dat Ajax daar mee kwam sprak me ontzettend aan, wan tik voel me nog fit en wil zo lang mogelijk doorgaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws