AZ bevestigt: La Dea heeft in Alkmaar aangeklopt voor EK-ganger Koopmeiners

AZ bevestigt: La Dea heeft in Alkmaar aangeklopt voor EK-ganger Koopmeiners

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 09:59di 22-06-2021 om 09:59

AZ ziet Teun Koopmeiners normaal gesproken niet meer terug. Technisch directeur Max Huiberts bevestigt tegenover Voetbal International het nieuws dat in Italië al rond ging: de EK-ganger uit Castricum staat in de concrete belangstelling van Atalanta Bergamo.

Voor het EK werd Koopmeiners in Italië gelinkt aan La Dea, recentelijk werd er melding gemaakt van een persoonlijk akkoord tussen club en speler. Huiberts bevestigt dat hij in gesprek is met Atalanta. "Dat wil niet zeggen dat we er al uit zijn", houdt hij echter nog een slag om de arm. Volgens de berichtgeving uit Italië wil AZ twintig miljoen euro, maar is er vijftien miljoen geboden door Atalanta. Huiberts wil echter niet ingaan op bedragen.

Als Koopmeiners eenmaal verkocht is, heeft AZ weer wat geld in kas. Dat zal echter niet besteed worden aan een nieuwe middenvelder verzekert Huiberts: AZ vertrouwt voorlopig op Fredrik Midtsjö, Jordy Clasie en Tijjani Reijnders. "Daarnaast gaan talentvolle middenvelders uit onze jeugdopleiding in de voorbereiding meedraaien met de A-selectie. We hebben voldoende goede middenvelders." AZ kan voorlopig ook nog beschikken over spelers als Dani de Wit, Kenzo Goudmijn, Mohamed Taabouni én Peer Koopmeiners.

Diens twee jaar oudere broer Teun is momenteel met Oranje op het EK. Hij heeft echter geen minuut gespeeld in de poulewedstrijden tegen Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws