Clubhopper Boateng keert terug: 'Heb hele carrière aan deze club te danken'

Clubhopper Boateng keert terug: 'Heb hele carrière aan deze club te danken'

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 20:11wo 23-06-2021 om 20:11

Erkend clubhopper Kevin Prince-Boateng is weer thuis. De in Berlijn geboren Ghanese international heeft zichzelf – na veertien omzwervingen in veertien jaar – weer aan Hertha BSC verbonden. 

'Endlich zuhause', laat de nummer veertien van het vorige Bundesliga-seizoen weten via de officiële kanalen. Ook Boateng is blij met de hereniging met de club waar hij ooit zijn profdebuut maakte. "Hertha BSC is niet zomaar een club voor mij. Ik ben hier om iets terug te geven. Ik heb in al die jaren veel mee mogen maken en ik heb veel ervaringen opgedaan, maar ik heb mijn hele carrière aan deze club te danken. Dat ben ik nooit vergeten: Hertha is altijd in mijn hart blijven zitten", laat hij weten. 

Boateng maakte in 2007 de overstap naar Tottenham Hotspur en speelde later gedurende langere of kortere tijd voor onder meer Borussia Dortmund, AC Milan, Schalke 04, Eintracht Frankfurt én FC Barcelona. De inmiddels 34-jarige aanvaller heeft in Duitsland, Engeland, Italië, Spanje én Turkije gevoetbald. Afgelopen seizoen stond Boateng nog onder contract bij AC Monza, dat uitkomt in de Serie B.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws