Flirt met terugkeer Barcelona: 'Hoeven geen transfersom te betalen'

Flirt met terugkeer Barcelona: 'Hoeven geen transfersom te betalen'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 14:52do 24-06-2021 om 14:52

Paulinho ziet een terugkeer bij FC Barcelona wel zitten. De middenvelder (32) vertrok onlangs bij het Chinese Guangzhou Evergrande en aast op een terugkeer naar Europa. Barcelona heeft zijn voorkeur.

Paulinho droeg in het seizoen 2017/2018 het shirt van Barcelona, dat hem huurde van Guangzhou. Zijn eenjarige contract is onlangs in goed overleg ontbonden. "Er zullen vast clubs in Europa zijn die me willen hebben omdat ik een jaar bij Barcelona heb gespeeld. Maar het is allemaal nog vers, we moeten afwachten", zegt Paulinho tegen Mundo Deportivo.

"Barcelona is een club die ik goed ken. Ik heb daar een onvergetelijk jaar gehad. Als ik weer de kans zou krijgen en het goed is voor mij en mijn familie, zou ik vereerd zijn", zegt Paulinho. Geld zal voor de Braziliaan het probleem niet zijn. "Het salaris of contractduur is geen probleem voor mij, dat is het nooit geweest. Zeker niet als Barcelona je belt."

"Dat heb ik al laten zien toen ik van Guangzhou naar Barcelona ging, waar ik veel minder verdiende. Ik heb geld nooit op één gezet in mijn carrière, dus dat is het probleem niet. En nu hoeft de club ook geen transfersom voor me te betalen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws