'Real wil werk maken van Mbappé, drietal mogelijk verkocht om deal te financieren'

'Real wil werk maken van Mbappé, drietal mogelijk verkocht om deal te financieren'

24-06-2021 21:35
56

Real Madrid wil deze zomer een serieuze poging wagen om Kylian Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain. De Koninklijke wil Luka Jovic, Dani Cabellos en Brahim Diaz eventueel verkopen om de komst van de pijlsnelle aanvaller mogelijk te maken.

Dat meldt Marca donderdag. Mbappé wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Madrid. De nummer twee van het afgelopen LaLiga-seizoen hoopt dat de Franse superster deze zomer weigert om zijn handtekening onder een nieuw contract te zetten bij PSG. Als dat werkelijkheid wordt, dan wil Real Madrid dat president Florentino Perez om de tafel gaat met PSG-baas Nasser Al-Khelaifi. Het contract van Mbappé loopt nu over een jaar af. 

Wedden

Meer odds

Real weet echter dat het in ieder geval eerst moet wachten tot het EK voorbij is. Daar focust Mbappé zich nu met de Franse ploeg namelijk volledig op. Als de transfersom voor 47-voudig international over de honderd miljoen euro heengaat, dan willen de Madrilenen Luka Jovic, Dani Cabellos en Brahim Diaz verkopen. Op die manier kan Real dan de gewenste transfersom betalen.

Mbappé komt momenteel dus met Frankrijk in actie op het EK. De 22-jarige aanvaller speelde tot dusver elke minuut mee bij de ploeg van bondscoach Didier Deschamps. Mbappé was in drie wedstrijden goed voor één assist. Hij was nog niet trefzeker.