Mbappé dubt over toekomst bij PSG: 'Niet gemakkelijk, moet mezelf die kans geven'

Mbappé dubt over toekomst bij PSG: 'Niet gemakkelijk, moet mezelf die kans geven'

Gepubliceerd: zaterdag 12 juni 2021 om 09:17za 12-06-2021 om 09:17

Kylian Mbappé wil deze zomer een weloverwogen keuze maken over zijn toekomst en sluit een vertrek uit Parijs niet uit. De 22-jarige aanvaller twijfelt of een langer verblijf bij Paris Saint-Germain verstandig is.

PSG wil het contract van Mbappé, dat loopt tot medio 2022, graag verlengen. Clubeigenaar Nasser Al-Khelaïfi riep eerder al dat de club Mbappé niet wil verkopen en dat de jonge aanvaller hoe dan ook in Parijs blijft deze zomer. In gesprek met France Football twijfelt de hoofdpersoon echter zelf over een langer verblijf in de Franse hoofdstad. "Ik zit op een goede plaats, waar ik mij erg goed voel. Maar is PSG de juiste club voor mij? Op die vraag heb ik nog geen antwoord", laat Mbappé eerlijk weten.

Mbappé snapt dat PSG met hem wil verlengen. "Ik weet dat de toekomst met of zonder mij niet hetzelfde zal zijn voor de club. Maar de club weet hoe ik mij voel en ze begrijpen het ook. Ze weten dat ik niets stiekem zal doen", gaat de spits, die in de belangstelling staat van Real Madrid, verder. "Het hoeft van mij niet snel te gaan", stelt Mbappé. "Het is vooral belangrijk dat ik de juiste beslissing neem. Dat is niet gemakkelijk. Ik moet mezelf de kans geven om alles op een rijtje te zetten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Blijft Mbappé langer bij PSG?

Nee, hij vertrekt deze zomer
56%
Ja, hij blijft bij PSG
44%
(796 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws