'Van Hooijdonk kan forse concurrent krijgen: Arnautovic op weg naar Bologna'

'Van Hooijdonk kan forse concurrent krijgen: Arnautovic op weg naar Bologna'

Gepubliceerd: vrijdag 25 juni 2021 om 09:15vr 25-06-2021 om 09:15

Mocht Sydney van Hooijdonk aan de slag gaan bij Bologna, dan krijgt hij mogelijk concurrentie van Marko Arnautovic. Het Enfant Terrible van de Oostenrijkse ploeg staat op het punt om zijn contract bij Shanghai SIPG te ontbinden, meldt Sky Sport Italia.

De Chinezen betaalden in 2019 25 miljoen euro aan West Ham United voor Arnautovic, die naar verluidt zo'n veertien miljoen euro per jaar verdient. De oud-speler van FC Twente wil echter terugkeren naar Europa en zijn tot medio 2022 lopende verbintenis zal vermoedelijk worden verscheurd. De 32-jarige spits heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Bologna en is bereid om het leeuwendeel van zijn salaris in te leveren.

Coach Sinisa Mihajlovic van de Serie A-club probeerde in het verleden al vaker om Arnautovic te strikken. De Oostenrijkse international speelde eerder in Italië voor Internazionale, dat hem huurde van de Tukkers maar waar hij in het seizoen 2009/2010 een bijrol vertolkte. Bologna speelde het afgelopen seizoen met één diepe spits, waardoor Arnautovic een concurrent kan worden van Van Hooijdonk.

Ook de 21-jarige Nederlander is in beeld in het Stadio Renato Dall'Ara. Hij is transfervrij na zijn vertrek bij NAC Breda.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws