Serieuze interesse uit Italië voor transfervrije NAC Breda-spits Van Hooijdonk

Serieuze interesse uit Italië voor transfervrije NAC Breda-spits Van Hooijdonk

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 21:55ma 21-06-2021 om 21:55

Laatste update: maandag 21 juni 2021 om 21:58ma 21-06-2021 om 21:58

Sydney van Hooijdonk staat mogelijk voor een transfer naar Italië. Bologna heeft het oog laten vallen op de transfervrije spits van NAC Breda.

Voor Van Hooijdonk is logischerwijs veel belangstelling gezien zijn transfervrije status. Udinese had hem ook op de korrel, maar Bologna is echter ook serieus geïnteresseerd en lijkt de beste papieren te hebben. De club eindigde het afgelopen jaar op de twaalfde plaats in de Serie A.

Van Hooijdonk besloot recentelijk om NAC na vijf jaar te verlaten. Hij onderhield het afgelopen seizoen een moeizame relatie met de inmiddels vertrokken Maurice Steijn, voor hem een belangrijke reden om de NAC-deur achter zich dicht te trekken. Ondanks zijn reserverol scoorde hij vijftien keer in 28 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en met die cijfers heeft hij indruk gemaakt op veel clubs.

Mocht Van Hooijdonk naar Bologna gaan, dan kan hij daar voor meerdere seizoenen tekenen. Van Hooijdonk werd de afgelopen maanden ook in verband gebracht met diverse clubs uit de Eredivisie. 

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws