PSV bevestigt contractverlenging: 'Belangrijke speler voor nabije toekomst'

PSV bevestigt contractverlenging: 'Belangrijke speler voor nabije toekomst'

Gepubliceerd: vrijdag 25 juni 2021 om 11:08vr 25-06-2021 om 11:08

Laatste update: vrijdag 25 juni 2021 om 11:09vr 25-06-2021 om 11:09

PSV heeft de contractverlenging van Olivier Boscagli officieel gemaakt. Donderdag werd al bekend dat de Fransman zijn handtekening had gezet onder een nieuwe verbintenis tot medio 2025.

Via de clubkanalen bevestigt PSV de contractverlenging van Boscagli. "Ik ben erg blij met dit nieuwe contract", vertelt de 23-jarige verdediger in een eerste reactie. "Het is het resultaat van hard werken, geloof hebben en investeren in jezelf. PSV is een prachtige club, waarvoor ik vorig jaar gelukkig heel veel heb gespeeld. Ik heb een goede ontwikkeling doorgemaakt en denk dat ik me hier nog veel verder kan ontwikkelen. Daarnaast wil ik om de prijzen spelen. Ik weet zeker dat we dat dit seizoen kunnen doen en kijk daar naar uit."

Technisch manager John de Jong stelt dat Boscagli zijn contractverlenging zelf heeft verdiend. "Olivier heeft zich afgelopen seizoen sterk ontwikkeld", vertelt hij. "Door nog voor de start van de voorbereiding in zichzelf te investeren, knokte hij zich in de zomer van 2020 in het team. Zijn ontwikkeling tot één van de beste voetballende verdedigers in de Eredivisie is ons niet ontgaan en het past bij PSV om Olivier daarvoor te belonen. We zijn blij dat hij tot 2025 bij PSV onder contract staat. PSV ziet in Olivier een belangrijke speler voor de nabije toekomst."

Boscagli start vrijdag met PSV aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Over een kleine maand staat de eerste officiële wedstrijd van de Eindhovenaren al gepland. PSV speelt dan in eigen huis een wedstrijd in de voorrondes van de Champions League tegen Galatasaray.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws