'PSV pakt door en rondt vlak voor eerste training contractverlenging af'

'PSV pakt door en rondt vlak voor eerste training contractverlenging af'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 16:13do 24-06-2021 om 16:13

Olivier Boscagli heeft donderdag zijn contract bij PSV verlengd, weet het Eindhovens Dagblad. De Fransman ligt nu tot medio 2025 vast in Eindhoven. Recent werd al bekend dat Boscagli zou gaan verlengen bij PSV.

De verdediger annex controleur had aanvankelijk een contract tot medio 2023 bij de nummer twee van de Eredivisie. Boscagli was al mondeling akkoord met PSV over zijn nieuwe verbintenis. Nu zijn de handtekeningen ook gezet. PSV zal naar alle waarschijnlijkheid snel melding maken van het nieuws. Eerder meldde het ED al dat Boscagli, die PSV in 2019 voor twee miljoen euro ophaalde bij OGC Nice, na zijn contractverlenging ook meer salaris gaat opstrijken. 

Onder trainer Roger Schmidt is Boscagli uitgegroeid tot een belangrijke kracht bij PSV. De jeugdinternational blonk vorig seizoen uit als centrale verdediger én maakte een goede indruk als controleur. In de nieuwe voetbaljaargang lijkt Boscagli echter vooral als stopper te gaan spelen: met de definitieve komst van Marco van Ginkel en de afgeronde transfer van Davy Pröpper is het PSV-middenveld al goed bezet.

PSV begint vrijdag aan de eerste training van het nieuwe seizoen. De Eindhovenaren moeten op 21 juli namelijk al aan de bak in de tweede voorronde van de Champions League: Galatasaray is dan de tegenstander. Een week later staat de return in Istanbul op het programma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws