'Feyenoord-flop Pratto op het punt om pikante overstap in Argentinië af te ronden'

'Feyenoord-flop Pratto op het punt om pikante overstap in Argentinië af te ronden'

Gepubliceerd: zaterdag 26 juni 2021 om 09:32za 26-06-2021 om 09:32

Feyenoord-flop Lucas Pratto staat op het punt om in zijn vaderland een uiterst pikante transfer af te ronden. De 33-jarige spits is in gesprek met Véléz Sarsfield, een directe concurrent van zijn huidige werkgever River Plate.

De Beer is momenteel is gesprek met vertegenwoordigers van Véléz, weet TyC Sports. Het zou voor Pratto niet de eerste keer zijn dat hij in het shirt van Véléz gaat spelen. Van 2012 tot 2015 speelde Pratto ook al voor de club waar hij na de zomer hoogstwaarschijnlijk opnieuw voor uit gaat komen. Pratto heeft bij River Plate nog een contract tot medio 2022, maar lijkt daar niet meer in de plannen voor te komen.

In januari van dit jaar haalde Feyenoord de sterke spits naar De Kuip, maar dat bleek allesbehalve een schot in de roos. De spits werd nauwelijks gebruikt door trainer Dick Advocaat en maakte een zeer zwakke indruk in Rotterdam. De aanvaller, die bakken kritiek kreeg in de Nederlandse media, raakte in mei zwaar geblesseerd en keerde daardoor eerder terug naar Argentinië. De spits is nog steeds herstellende van die blessure.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws