'Ajax, Barcelona en Premier League-clubs krijgen nul op rekest bij Oranje-talent'

'Ajax, Barcelona en Premier League-clubs krijgen nul op rekest bij Oranje-talent'

28-06-2021 16:10 Laatste update: 16:12
69

Melayro Bogarde blijft bij Hoffenheim. Volgens transferexpert Fabrizio Romano was Ajax in de markt voor de talentvolle verdediger, maar heeft hij ervoor gekozen om het Duitse plan te blijven volgen.

De 19-jarige neef van Winston Bogarde, assistent van hoofdtrainer Erik ten Hag bij Ajax, stond in de belangstelling van de Amsterdammers. Dat schrijft Romano op Twitter. Daarnaast zouden ook FC Barcelona en diverse Premier League-clubs hebben geïnformeerd, maar de jonge Nederlander wil liever bij Hoffenheim blijven.

Wedden

Meer odds

Hij zou gecharmeerd zijn van de plannen van de Duitse club en wil erbij zijn als Hoffenheim verder wordt opgebouwd. Bogarde heeft derhalve besloten om zijn contract tot medio 2024 te verlengen en de overige interesse te laten voor wat het is. Bevestiging over de verlenging van de verbintenis zal volgens Romano binnenkort komen.

De in Rotterdam geboren verdediger speelt al jaren bij Hoffenheim en kwam al in elf Bundesliga-duels in actie. Drie daarvan begon hij als basisspeler. Ook speelde Bogarde in diverse vertegenwoordigende jeugdelftallen van Oranje.