Ramalho in contact met PSV-icoon Gomes: 'Hij komt hierheen, kijk ik naar uit'

Ramalho in contact met PSV-icoon Gomes: 'Hij komt hierheen, kijk ik naar uit'

Gepubliceerd: vrijdag 2 juli 2021 om 11:32vr 02-07-2021 om 11:32

André Ramalho mag zich sinds deze zomer officieel PSV'er noemen. De Braziliaanse centrale verdediger is overgekomen van Red Bull Salzburg en is verwelkomd door een illustere landgenoot: voormalig PSV-doelman Heurelho Gomes.

De gewezen publiekslieveling had een videoboodschap voor Ramalho ingesproken. "Dat was erg aardig van hem. Ik heb hem direct een bericht gestuurd op Instagram en hem ervoor bedankt", wordt Ramalho geciteerd door De Telegraaf. De twee Brazilianen hebben ook via WhatsApp contact gehad. "Hij vertelde me dat hij ergens in de komende tijd hiernaartoe komt. Daar kijk ik naar uit."

Ramalho kent zijn PSV-klassiekers. "Ik wil hem (Gomes, red.) beter leren kennen, want hij was een geweldige keeper en is iemand met een grote historie bij deze club. Ik hoop er daar ook eentje van te worden."

De 29-jarige verdediger signeerde eind mei zijn contract in Eindhoven en ligt tot 2024 vast. Hij is één van de vijf PSV-nieuwelingen: ook Joël Drommel, Philipp Mwene en oude bekenden Marco van Ginkel en Davy Pröpper meldden zich in het Philips Stadion.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: PSV gaat Ajax komend seizoen passeren

Eens
52%
Oneens
48%
(4670 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws