Heracles laat Pröpper-shirts herdrukken: 'Snappen de emotie bij onze achterban'

Heracles laat Pröpper-shirts herdrukken: 'Snappen de emotie bij onze achterban'

02-07-2021 22:01
96

Supporters van Heracles die een shirt met de naam van Robin Pröpper achterop hebben, kunnen dat shirt laten herdrukken. De club gaat akkoord met een verzoek van veel supporters die boos zijn op de verdediger.

Pröpper maakte vrijdag bekend dat hij de overstap maakt naar aartsrivaal FC Twente en dat is helemaal niet goed gevallen bij de fans van Heracles. Ze verzochten de club massaal om het herdrukken van shirts van de voormalig captain mogelijk te maken en Heracles heeft nu op de site bekend gemaakt dat het daar gehoor aan geeft.

'Wij begrijpen de emoties en de gevoelens van onze achterban rondom de overgang naar FC Twente', laat de Almelose club weten in een statement op de website. 'Vandaar dat we onze supporters kosteloos de mogelijkheid bieden om de shirts te laten bedrukken met een andere naam. We hebben de afgelopen uren veel verzoeken van supporters daarvoor ontvangen.'

De verdediger uit Arnhem speelde vijf seizoenen voor Heracles en was de laatste jaren aanvoerder, maar dat weerhield hem er niet van om naar aartsrivaal Twente te vertrekken. Eerder speelde de 27-jarige rechtspoot ook al voor De Graafschap.