'Brands wil Dumfries uit handen van Inter houden en reist naar Nederland'

'Brands wil Dumfries uit handen van Inter houden en reist naar Nederland'

02-07-2021 23:21
78

Marcel Brands zou naar Nederland zijn gereisd om een transfer van Denzel Dumfries naar Everton te bespreken. The Sun schrijft dat de rechtsback van PSV bovenaan het wensenlijstje van de sportief directeur van The Toffees staat.

Volgens de bookmakers is de transfer van Dumfries naar Everton de meest realistische van een lijstje van vier mogelijke aankopen. De vleugelverdediger, die indruk maakte op het EK als 'stierende back' van Oranje, stond al in de belangstelling van Brands voordat het eindtoernooi begon en die interesse is zeker niet afgenomen.

The Sun schrijft namelijk dat de directeur voetbalzaken al naar Nederland is afgereisd om een transfer met PSV te bespreken. Gevreesd wordt namelijk voor de interventie van andere clubs die tijdens het EK ook overtuigd zijn geraakt van de kwaliteiten van Dumfries. Zo zou Internazionale als kaper op de kust liggen.

De Rotterdammer is de afgelopen drie seizoenen onbetwist basisspeler geweest bij PSV en bewees eerder al zijn waarde voor sc Heerenveen en Sparta. De kans dat hij volgend seizoen nog in het Philips Stadion speelt is klein.