BILD: Bayern München meldt zich voor Dumfries, transfer ver weg door PSV

BILD: Bayern München meldt zich voor Dumfries, transfer ver weg door PSV

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 15:30wo 23-06-2021 om 15:30

Denzel Dumfries heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Dat meldt BILD. Al vóór zijn succesvolle EK-start meldde Der Rekordmeister zich bij PSV, maar een transfer is op dit moment ver weg.

Hasan Salihamidzic, sportief directeur van Bayern, zou bij PSV hebben aangeklopt met de vraag hoeveel Dumfries moet kosten. Ook is er contact geweest met zaakwaarnemer Mino Raiola. Van een aanstaande deal is geen sprake: BILD spreekt van 'koude' interesse, omdat PSV 'heel veel geld' eist.

Een droomtransfer van Dumfries naar de kampioen van Duitsland wordt waarschijnlijker als Bayern erin slaagt om Bouna Sarr te verkopen. De Franse rechtsback kwam vorig jaar over van Olympique Marseille, nadat Sergiño Dest voor FC Barcelona had gekozen. Sarr kwam niet verder dan acht optredens in de Bundesliga.

Vrijdagavond maakte Sky Deutschland ook al melding van Bayern-belangstelling voor Dumfries. Het is geen geheim dat de rechtsback deze zomer naar het buitenland wil. Voor het EK werd gerept over een transfersom van twaalf tot vijftien miljoen euro en de verwachting is niet dat PSV nu een veelvoud van dat bedrag zal ontvangen, al staat de club daar uiteraard wel voor open.

Dumfries, die door BILD wordt gebombardeerd tot 'EM-Star', stond in alle EK-groepswedstrijden van het Nederlands elftal in de basis. Tegen Oekraïne maakte hij vlak voor tijd de winnende goal (3-2), terwijl hij tegen Oostenrijk de bevrijdende 2-0 tegen de touwen schoot.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws