'Dumfries as we speak met Raiola op weg naar nieuwe club'; PSV hoopt op 'EK-bonus'

'Dumfries as we speak met Raiola op weg naar nieuwe club'; PSV hoopt op 'EK-bonus'

03-07-2021 08:03
175

Denzel Dumfries lijkt hard op weg naar Internazionale. De Italiaanse kampioen ziet in de aanvoerder van PSV de opvolger van Achraf Hakimi en heeft Everton verdrongen van poleposition, weet chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen.

"Ik denk dat ik het ongeveer wel weet, ja", zegt Driessen bij De Oranjezomer van Veronica Inside. "Everton had gewoon de beste papieren. Alleen moet je wel geld hebben om iemand te kunnen halen. En Raiola is natuurlijk close met Inter. Wat ik ervan begreep zou Dumfries nu met Raiola onderweg zijn naar Inter. As we speak. Inter heeft de beste papieren om hem binnen te halen. Ze hebben Achraf Hakimi verkocht, dus ze zoeken echt een rechtsback. Dat is een beetje eenzelfde type."

"Raiola gaat daar dik op cashen", vervolgt Driessen, die weet dat de machtige zaakwaarnemer een soortgelijke constructie heeft afgesproken met PSV als eerder met Feyenoord over Steven Berghuis. "Hij is weggestuurd met vijftien miljoen. Alles wat daar boven komt, wordt gesplit. Dat is net als met Berghuis en Pogba. Hij loopt fluitend binnen, als hij nog niet binnen was."

Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is Dumfries vorige week bij Raiola in Monaco geweest. PSV zou nog geen bod hebben ontvangen van Inter of Everton, maar houdt er wel rekening mee dat de transfersom hoger uitvalt door een 'EK-bonus'. De rechtsback maakte indruk op het toernooi namens Oranje.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie