Schmidt bevestigt opnieuw naderend vertrek van PSV-duo: 'Kunnen transfer maken'

Schmidt bevestigt opnieuw naderend vertrek van PSV-duo: 'Kunnen transfer maken'

Gepubliceerd: zaterdag 3 juli 2021 om 18:58za 03-07-2021 om 18:58

Roger Schmidt verwacht dat hij Denzel Dumfries en Donyell Malen niet meer terugziet bij PSV. De Duitse oefenmeester rekent erop dat het duo spoedig een transfer zal maken.

Dat vertelt Schmidt in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik verwacht niet meer dat ze terugkeren op De Herdgang", stelt hij. "Niet dat ze een duo zijn, want het zijn individuele spelers die een transfer kunnen maken. Als er geen transfer komt, zullen we het uiteraard alsnog bekijken", vertelt de PSV-trainer.

Een week geleden liet Schmidt al weten dat hij van een vertrek van Dumfries en Malen uitgaat. "Dat Donyell en Denzel waarschijnlijk vertrekken, is mij al langer duidelijk. Ik wist vorige zomer eigenlijk al dat ze nu zouden vertrekken", vertelde hij toen.

Zonder Dumfries en Malen won PSV zaterdagmiddag vrij gemakkelijk in een oefenduel van het Belgische RWDM. Op De Herdgang werd het 6-2 voor de Eindhovenaren. Yorbe Vertessen, Eran Zahavi (twee keer), Noni Madueke en Jeremy Antonisse waren verantwoordelijk voor de goals aan de zijde van PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws