Breaking news

LIVE: Go Ahead en PSV beide op jacht naar voorsprong in boeiend duel

'Vitesse-ster Bazoer ontvangt aanbiedingen uit Franse en Portugese top'

'Vitesse-ster Bazoer ontvangt aanbiedingen uit Franse en Portugese top'

Gepubliceerd: dinsdag 6 juli 2021 om 06:50di 06-07-2021 om 06:50

Riechedly Bazoer lijkt Vitesse snel te kunnen verlaten. Volgens De Telegraaf hebben Frans kampioen Lille OSC, het Olympique Lyon van coach Peter Bosz, Olympique Marseille en Benfica zich gemeld bij de 24-jarige uitblinker van de Arnhemmers.

Zaakwaarnemer en broer Irchandly is momenteel in gesprek met de drie Franse clubs en de Portugese grootmacht. Hij zou al een aantal meerjarige aanbiedingen hebben ontvangen, schrijft de ochtendkrant. Het kamp Bazoer beseft dat het belangrijk is om een goede keuze te maken. De verdediger annex middenvelder zag buitenlandse avonturen bij VfL Wolfsburg en FC Porto eerder weinig succesvol uitpakken.

Bazoer heeft zoals bekend een vertrekwens bij Vitesse. Geen van de geïnteresseerde clubs heeft echter al een akkoord bereikt met de Gelderse eredivisionist over een transfer. De zesvoudig Oranje-international ligt nog tot medio 2022 vast in het Gelredome. Hoeveel hij moet opleveren, is niet bekend. Zijn broer Irchandly wil niet ingaan op de namen van clubs. "Ik kan wel zeggen dat er veel belangstelling is voor Riechedly."

Bazoer, die eerder uitkwam voor PSV (jeugd), Ajax en FC Utrecht, speelde het afgelopen seizoen 29 Eredivisie-duels. Daarin was hij goed voor vijf goals en een assist. Samen met Oussama Tannane was hij de grote aanjager in de ploeg van coach Thomas Letsch.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws