PSV heeft Romero-nieuws voor Spaanstalige volgers: 'Zijn perspectief: doorbreken'

PSV heeft Romero-nieuws voor Spaanstalige volgers: 'Zijn perspectief: doorbreken'

06-07-2021 18:52
45

PSV heeft zijn Spaanstalige volgers geïnformeerd over de situatie van Maximilio Romero. De Argentijnse spits was hard op weg naar Udinese, maar die transfer is afgeketst: nu lonkt een nieuwe kans in Eindhoven.

Romero trainde aanvankelijk apart, maar is inmiddels weer aangesloten bij de PSV-selectie, benadrukken de Eindhovenaren via hun Spaanstalige communicatiekanalen. Trainer Roger Schmidt sluit zelfs niet uit dat hij komend seizoen weer een rol van betekenis gaat spelen. "Zijn perspectief is eindelijk doorbreken bij PSV", laat hij weten tegenover PSV TV. "Hij zit al een tijdje bij PSV (sinds begin 2018, red.) en het was erg ongelukkig dat hij vorig seizoen zo zwaar geblesseerd raakte."

Wedden

Meer odds

Romero scheurde eind september 2020 zijn kruisband af in een Europa League-duel met het Sloveense NS Mura en heeft sindsdien geen officiële minuut meer gespeeld. Schmidt weet echter wat hij aan zijn Argentijnse spits heeft. "Dat was een wedstrijd die we wilden winnen en hij stond in de basis, dus dat bewijst wel dat hij veel potentie heeft", aldus Schmidt, die vindt dat Romero een unieke speler is, in vergelijking met de rest van de selectie. "Niet te vergelijken met één van onze andere spelers. Hij is goed in the box, fysiek sterk en goed met het hoofd. Ik geloof in hem en wij gaan alles doen om hem weer speelklaar te krijgen."