Spits Romero 'is teruggeroepen uit Italië' en traint voorlopig apart bij PSV

Spits Romero 'is teruggeroepen uit Italië' en traint voorlopig apart bij PSV

Gepubliceerd: vrijdag 25 juni 2021 om 22:51vr 25-06-2021 om 22:51

Maximiliano Romero was vrijdag tóch bij de eerste PSV-training van het seizoen. De Argentijnse miljoenenaankoop leek hard op weg naar Udinese, maar alle betrokken partijen zijn er niet in geslaagd om de transfer op tijd rond te krijgen.

Romero heeft zich al medisch laten keuren in Noord-Italië, maar stond vrijdag weer op De Herdgang: daar trainde hij overigens apart van de groep, meldt PSV via de onderlinge kanalen. Volgens het Eindhovens Dagblad is de Argentijn door PSV teruggehaald, omdat Udinese nog niet heeft voldaan aan 'alle voorwaarden die PSV stelt'. De 22-jarige Argentijn zou verhuurd worden, inclusief koopoptie: of en wanneer de deal alsnog van de grond komt, is nog even afwachten.

PSV telde begin 2018 tien miljoen euro neer om Romero over te nemen van Vélez Sarsfield. De Argentijn kon vervolgens echter nauwelijks minuten maken wegens blessureleed. Na een huurperiode bij zijn oude club leek Romero alsnog los te komen, maar op 24 september 2020 sloeg het noodlot toe: Maxi mocht in het Europa League-duel met NS Mura in de basis beginnen, maar scheurde al binnen tien minuten zijn kruisband af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws