Van der Gijp trof Benzema op Ibiza:  'Van 8 tot 12 op zijn telefoon gezeten'

Van der Gijp trof Benzema op Ibiza: 'Van 8 tot 12 op zijn telefoon gezeten'

Gepubliceerd: vrijdag 9 juli 2021 om 10:16vr 09-07-2021 om 10:16

René van der Gijp vindt het niet zo bezwaarlijk dat voetballers anno 2021 alleen maar op hun telefoon zitten. De analist van De Oranjezomer komt in de uitzending van donderdagavond met een anekdote over Karim Benzema op de proppen.

Van der Gijp was op huwelijksreis op Ibiza. "Ik zit daar te eten. Ik zit aan deze tafel en die daarnaast is leeg. Wie komt daar binnen? Onze vriend, de spits van Real Madrid", vertelt hij. "Benzema gaat daar zitten met zijn hele gevolg: kinderen, vrouw, twee bewakers erbij... Prima. Die Benzema is om acht uur gaan zitten, die is om twaalf uur weggegaan, die heeft van acht tot twaalf op zijn telefoon gezeten."

De partner van Van der Gijp vond het opmerkelijk, maar de analist nam er niet zoveel aanstoot aan. "Ik zei: misschien heeft hij vandaag genoeg geluld met zijn vrouw. En dacht hij: ik ga lekker onder het eten... Hij zat lekker, joh! En af en toe lachte hij en liet hij iets aan zijn bewaker zien. Vier uur lang! Maar dat is deze tijd."

Van der Gijp accepteert dat mensen van Benzema's generatie er andere normen en waarden op na houden dan hijzelf. "Ik zou het niet in mijn hoofd halen. Je gaat gezellig eten, je lult met elkaar, je neemt een wijntje, je kijkt een beetje rond. Maar dat is deze tijd, daar kan je niets aan doen, joh. Laat gaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws