Gakpo op radar van Bayern München en Lille OSC: PSV houdt poot stijf

Gakpo op radar van Bayern München en Lille OSC: PSV houdt poot stijf

09-07-2021 16:42
130

Bayern München heeft bij de zaakwaarnemers van Cody Gakpo geïnformeerd naar het PSV-talent. De 22-jarige aanvaller keert komende week terug op het trainingsveld van PSV, maar ziet de interesse van buitenlandse clubs toenemen.  

Ondanks de interesse van verschillende clubs is het de verwachting dat Gakpo ook volgend seizoen actief blijft bij PSV. Dat meldt Voetbal International. De jonge aanvaller zou PSV alleen willen verlaten voor de absolute Europese top.

Onder meer Lille OSC, dat vorig seizoen kampioen van Frankrijk werd, zou Gakpo graag willen overnemen van PSV. De Fransen zouden een bedrag van achttien miljoen euro over hebben voor de aanvaller. PSV denkt echter straks minimaal dertig miljoen euro voor het zelf opgeleide talent te kunnen krijgen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Gakpo komend seizoen de sterkhouder in het elftal van PSV-trainer Roger Schmidt worden. Vorig seizoen miste de aanvaller de nodige duels door een enkelblessure, deondanks kwam hij in 23 wedstrijden tot zeven doelpunten. Gakpo heeft bij PSV nog een contract tot 2025.