Geen vertrekwens bij PSV: Ik heb nog niet het gevoel dat ik hier klaar ben

Geen vertrekwens bij PSV: "Ik heb nog niet het gevoel dat ik hier klaar ben"

Gepubliceerd: vrijdag 9 juli 2021 om 08:29vr 09-07-2021 om 08:29

Philipp Max is na één seizoen in Eindhoven nog lang niet uitgekeken op PSV. In tegenstelling tot ploeggenoten Denzel Dumfries en Donyell Malen heeft de Duitse linksback geen transferplannen.

"Ik heb nog niet het gevoel dat ik hier klaar ben", zegt Max tijdens het trainingskamp van PSV in het Duitse Marienfeld tegen Omroep Brabant. "Ik heb bijvoorbeeld nog niet eens in een vol Philips Stadion gespeeld en ik heb hier nog niet bereikt wat ik wil bereiken. Ik wil met het team en persoonlijk een beter jaar draaien. We kunnen ook echt beter dan vorig seizoen. Daar ben ik van overtuigd."

Als Dumfries vertrekt, komt ook de aanvoerdersband vrij. Max staat er niet meteen om te springen, maar zou ook geen 'nee' zeggen als trainer Roger Schmidt hem benadert. "Ik wil hoe dan ook meer verantwoordelijkheid pakken als ervaren jongen. Met of zonder band, dat maakt niet uit. Met de nieuwe jongens zoals Marco van Ginkel, Davy Pröpper, André Ramalho en Phillipp Mwene die er nu al zijn, is er veel ervaring bijgekomen. Dat is alleen maar goed. De balans is goed in het team."

PSV nam Max een jaar geleden over van FC Augsburg. De Duitse linksback was een vaste waarde en speelde bijna vijftig wedstrijden in zijn debuutseizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws