Feyenoord wil Dilrosun als vervanger van Berghuis: 'Deur staat op een kier'

Feyenoord wil Dilrosun als vervanger van Berghuis: 'Deur staat op een kier'

Gepubliceerd: vrijdag 9 juli 2021 om 18:48vr 09-07-2021 om 18:48

Feyenoord denkt aan Javairô Dilrosun als mogelijke opvolger van Steven Berghuis. Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, zou al in gesprek zijn met de buitenspeler van Hertha BSC en eenmalig international.

Dat meldt Voetbal International. "We hebben contact gehad. In eerste instantie kon het niet, later was er wel iets mogelijk. We zijn in gesprek en ook dit moet ik afwachten. Het is namelijk ook zo dat Steven nog niet weg is, he. Maar tegelijk moet ik wel op zoek naar een vervanger", vertelt Arnesen in gesprek met het tijdschrift.

Volgens de Deen staat de deur op een kiertje om Dilrosun op huurbasis naar Rotterdam te laten komen. Andere potentiële vervangers van Berghuis, die eerder genoemd werden blijken niet haalbaar te zijn. "Ik heb Manchester United gebeld voor Chong, dat klopt. Maar ook dat bleek onhaalbaar. De naam Sam Lammers is ook gevallen. Maar Arne Slot gaat met Róbert Bozeník aan de slag als spits en we hebben Naoufal Bannis en Bryan Linssen die daar ook kunnen spelen", aldus de technisch directeur van Feyenoord in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws