Haller duidelijk: 'Als Berghuis komt, ben ik de eerste die daar blij mee is'

Haller duidelijk: 'Als Berghuis komt, ben ik de eerste die daar blij mee is'

09-07-2021 21:09
112

Sébastien Haller heeft zich voor de camera van de NOS kort uitgelaten over de mogelijke komst van Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis. De Franse spits van Ajax laat niet het achterste van zijn tong zien, maar hoopt Berghuis binnenkort te begroeten in Amsterdam.

Haller maakte vorig seizoen de overstap van West Ham United naar Ajax en kende een bewogen eerste periode bij de club. Door een administratieve fout werd hij niet ingeschreven voor de Europa League. Hij richt zijn blik nu volledig op volgend seizoen en hoopt dat Berghuis dan ook in Amsterdam actief is. 

Hij wil niet te diep ingaan op de transfer, maar laat zijn mening wel blijken. "Ik ga er niet over. Ik ben gewoon blij dat ik hier ben en goede spelers om mij heen heb", vertelt hij in gesprek met de NOS. "Als Berghuis komt, ben ik de eerste die daar blij mee is. Hij is een speler die invloed kan uitoefenen. Hij heeft een goede voorzet en een goed schot in huis."

Ajax en Feyenoord zijn al een tijdje aan het onderhandelen over de transfersom. De Rotterdammers laten juristen naar het contract van de vleugelaanvaller kijken.