'Club Brugge serieus geïnteresseerd in Malacia: persoonlijk akkoord al bereikt'

'Club Brugge serieus geïnteresseerd in Malacia: persoonlijk akkoord al bereikt'

10-07-2021 17:15 Laatste update: 17:25
174

Opvallend nieuws uit België: volgens Het Laatste Nieuws heeft Feyenoord-verdediger Tyrell Malacia een persoonlijk akkoord bereikt met Club Brugge. De clubs moeten er nog wel uitkomen wat betreft de transfersom.

Malacia verlengde onlangs nog zijn contract in Rotterdam, maar staat deze zomer mogelijk alsnog voor een vertrek. Het Club Brugge van Ruud Vormer, Bas Dost en Noa Lang denkt er serieus over na om Malacia binnen te hengelen. De gesprekken zijn gevoerd en er zou een persoonlijk akkoord liggen. Inmiddels heeft ook het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt het nieuws bevestigd.

Het is nu aan Feyenoord en Club Brugge om overeenstemming te bereiken over een transfersom. Naar verluidt moet Malacia een bedrag van ongeveer elf miljoen euro op gaan brengen. De vleugelverdediger kwam tot op heden tot 66 Eredivisie-wedstrijden voor Feyenoord. Hierin wist hij drie keer het net te vinden en gaf hij vier assists.

De laatste weken kwamen er wat geruchten op gang rond de concurrent van Malacia in Rotterdam, Ridgeciano Haps. Het lijkt echter niet Haps te worden die De Kuip achter zich laat, maar Malacia.