Bosz zet zinnen op Ajacied Onana: 'Ze zijn geïnteresseerd, clubs zijn in gesprek'

Bosz zet zinnen op Ajacied Onana: 'Ze zijn geïnteresseerd, clubs zijn in gesprek'

Gepubliceerd: zaterdag 10 juli 2021 om 19:55za 10-07-2021 om 19:55

Laatste update: zaterdag 10 juli 2021 om 20:23za 10-07-2021 om 20:23

Andre Onana staat in de warme belangstelling van Olympique Lyon, bevestigt zijn zaakwaarnemer aan VoetbalPrimeur. Volgens Albert Botines is een akkoord met de Franse club nog wel wat voorbarig.

Lyon-trainer Peter Bosz wil de 25-jarige Kameroener naar Frankrijk halen. "Ja, ze zijn geïnteresseerd. De clubs zijn in gesprek", reageert Botines, die zelf ook in onderhandeling is met Lyon. Hij reageert daarmee op de berichtgeving van L'Équipe dat er reeds een akkoord zou zijn met Onana.

Hoeveel Les Gones op tafel moeten leggen om Onana los te weken bij Ajax, is nog niet helemaal duidelijk. De NOS meldde eerder dat de Amsterdammers op een bedrag tussen de zes en negen miljoen euro hopen nu zijn dopingstraf is ingekort. De keeper mag vanaf september weer aansluiten op de training en 4 november is hij weer inzetbaar.

Onana en Bosz werkten eerder succesvol samen bij Ajax. Ze bereikten in 2017 de Europa League-finale met de Amsterdammers. Overigens zouden Internazionale en Arsenal ook nog altijd jacht maken op Onana, die zijn medio 2022 aflopende contract in de Johan Cruijff Arena niet wil verlengen.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws