Gazzetta: Ronaldo blijft bij Juventus en denkt aan 'Messiaanse' contractverlenging

Gazzetta: Ronaldo blijft bij Juventus en denkt aan 'Messiaanse' contractverlenging

Gepubliceerd: vrijdag 16 juli 2021 om 11:19vr 16-07-2021 om 11:19

Laatste update: vrijdag 16 juli 2021 om 11:51vr 16-07-2021 om 11:51

De geruchten over een eventueel vertrek van Cristiano Ronaldo bij Juventus kunnen de prullenbak in. De 36-jarige Portugese vedette van De Oude Dame sluit een zomerse transfer definitief uit.

Dat meldt de Italiaanse sportkrant Gazzetta Dello Sport. "Juventus arriveert en ik zal blijven", laat Ronaldo weten in een boodschap aan de aanhang van Juventus. Ronaldo werd deze zomer veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar Real Madrid, maar de Portugees zal ook het aankomende seizoen het shirt van De Oude Dame vertegenwoordigen.

Zaakwaarnemer Jorge Mendes sluit niet uit dat Ronaldo zijn loopbaan in Italië af gaat sluiten. Mendes laat aan de Italiaanse sportkrant weten dat Ronaldo aankomend seizoen maar één doel heeft: het winnen van de Serie A, de nationale beker en ver komen in de Champions League. De belangenbehartiger van de Portugees heeft het eveneens over een Messiaanse contractvernieuwing in 2023. De Argentijnse aanvaller van FC Barcelona gaat hoogstwaarschijnlijk voor meerdere jaren bijtekenen in Catalonië. Mendes ziet eenzelfde scenario van Ronaldo bij Juventus wel voor zich.

Ronaldo toonde zich afgelopen seizoen herhaaldelijk ontevreden bij Juventus. De club uit Turijn greep naast de titel en werd al in een vroeg stadium uitgeschakeld in de Champions League. Het leidde tot vele speculaties over zijn toekomst, maar die kunnen na de woorden van Ronaldo de prullenbak in.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws