Feyenoord-transfer kwestie van tijd: Jahanbakhsh keuvelt in Rotterdam met Til

Feyenoord-transfer kwestie van tijd: Jahanbakhsh keuvelt in Rotterdam met Til

Gepubliceerd: vrijdag 16 juli 2021 om 11:30vr 16-07-2021 om 11:30

Laatste update: vrijdag 16 juli 2021 om 11:45vr 16-07-2021 om 11:45

De bekendmaking van de transfer van Alireza Jahanbakhsh naar Feyenoord is een kwestie van tijd. Op social media gaan foto's rond van de Iraniër in Rotterdam.

Feyenoord Transfermarkt tweet vrijdag een foto van Jahanbakhsh, die keuvelt met Guus Til. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij AZ. Jahanbakhsh verliet de Alkmaarse club in 2018 - als topscorer van de Eredivisie - voor Brighton & Hove Albion, Til vertrok een jaar later naar Spartak Moskou.

Volgens RTV Rijnmond zit de medische keuring van Jahanbakhsh er inmiddels ook op. Feyenoord gaat hem waarschijnlijk kopen van Brighton, zo bleek deze week uit Engelse berichten. Met de transfer zouden enkele miljoenen gemoeid zijn. Jahanbakhsh is de opvolger van Steven Berghuis, die naar Ajax vertrekt. De 27-jarige aanvaller uit Iran kan naar verluidt voor drie of vier jaar tekenen.

"We zijn op de goede weg, we moeten nog iets doen, maar we zijn optimistisch", werd Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, donderdag al geciteerd door het Algemeen Dagblad. Jahanbakhsh speelde jarenlang tweede viool bij Brighton. Vorig seizoen was hij in zes Premier League-wedstrijden basisspeler.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws